Just A Dream kap 7.

Ett nytt år i skolan utan zayn.. Han Är i x factor och klättrar sakta sakta upp för trapporna för sin dröm. Jag saknar honom verkligen, sist jag hade sett honom var på avslutningen, alltså för fem månader sedan, om man inte räknar med TV:n.
Efter drama lektionen så samlades vi alla hemma hos ariana, vi skulle titta på x factor tillsammans, det var jag, ariana, Amy, ryan, Tyler, Michelle och James. Vi hade blivit vänner med Ryan och resten av gänget, det var tack vare zayn..
Nu var det zayn och deras tur, de skulle sjunga Viva la vida, jag kunde inte hålla bort blicket från zayn, han såg så perfekt ut.


Under tiden som vi kollade på X Factor så såg jag Ryan's ögon alltid på mig, jag hade hört att han gillade mig men att han inte kunde visa det bredvid zayn.
" Kan vi inte spela sanning eller konsekvens? " Michelle bröt tystnaden efter att programmet hade gått slut. Jag tittade runt och såg att alla verkade vilja så Ariana sprang in och hämtade en tom cola flaska. Vi alla satte oss i en cirkel runt flaskan och Amy började med att snurra, den stannade på James.
" sanning eller konka? " frågade Amy nyfiket.
" konka."
" hmm, spring till grannens hus och fråga den som öppnar om dem har ett hjärna att låna dig. " vi alla började skratta över hans ansiktsuttryck.
" Jag följer med, jag kan inte missa det här" sa Tyler och sprang efter James. Efter fem minuter så kom dem tillbaka springande.
" Ni borde ha sett killens ansiktsuttryck när James frågade efter ett hjärna" sa Tyler medans han skrattade. Nu var det James tur att snurra, flaskan stannade på Ariana
" sanning eller konka? " frågade James nyfiket.
" Sanning.. " man såg rakt igenom ariana att hon var nervös.
" hmm.. Vem av oss killar tycker du är den mest snälla? "
" James.. " svarade hon medans hon tittade ner på knäna, man såg att hon rodnade. Hon snurrade flaskan och den stod på mig..
" sanning eller konka?
" jag tar sanning " sa jag med ett rädsla inuti mig, jag hoppades bara att dem inte frågade mig om något som handlar om mitt tidigare liv.
" hur många killar har du kysst i ditt liv? " nej inte den här frågan.. Jag tänkte igenom dem tiderna då det var jag och han, nej jag skulle inte gråta, ingen visste iallafall om honom , så jag tog ett djup andetag och svarade.
" två.." alla kollade chockande på mig.
" bara två styckna? Frågade Michelle chockad.
" Ja.. Varför är ni chockade för? "
" jag trodde att en så vacker tjej som dig hade kysst mer personer.." sa Ryan.
" Det här spelar ingen roll med att vara vacker.. Men jag vill inte prata om det mer.. Ska vi fortsätta spelet? " alla nickade och flaskan snurrades, den här gången stannade den på Ryan.
" sanning eller konka? "
" konka " plötsligt så tittade Tyler mot mig och sa till Ryan att kyssa mig.
" Va! Varför måste han kyssa mig för? "
" ta det lugnt, det är bara ett vänskaps kyss. " och så tittade Ryan funderande på mig, han väntade på att jag skulle nicka mot honom tillåtande. Efter mitt nickande så böjde han sug över flaskan och våra läppar möttes, det var ett annorlunda känsla, det var som att kyssa zayn.. Nu kom jag på hur mycket jag saknade honom..



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

livemydreamshere.blogg.se

Hej! Jag är en tjej som skriver One Direction noveller här i den här bloggen! Och jag är verkligen besatt utav pojkarna att det inte är sant! Men den här bloggen är lite annorlunda, eftersom karaktärerna i den här novellen är personer som läser den här bloggen. Alltså vill du vara med på novellen så är det bara att mejla till mig varför du vill och varför du älskar killarna, och klart tipsa min blogg till dina vänner! Men jag hoppas på att ni gillar min blogg och läser den! Tack! x Mejl : [email protected]

RSS 2.0