Just A Dream! Kap 6.

Idag var det Ryan's fest som Zayn bjöd mig på, jag låg i mitt säng och funderade på om jag borde gå eller inte. Idag i skolan så försökte jag undvika Zayn så mycket som jag kunde, han försökte snacka med mig på lunch-rasten men jag sprang bara därifrån. Han är som alla andra killar, bara efter snygga tjejer. Jag drunknade i mina tankar då Amy och Ariana kom in till mitt rum. 
- tänker du gå till Ryan's fest med dem här kläderna? Frågade amy medans jag satte mig upp.
- Jag vet inte om jag verkligen vill gå, ni vet vad som hände mellan zayn och mig igår.
Jo men visa honom hur du är, visa att du är en så underbar tjej. Fortsatte Ariana. Jag bestämde mig för o göra det dem sa, jag skulle till festen. Klockan var 14:37 och festen började 18:00 så jag hade rätt så mycket tid på mig.

 
 
 

 
Nu stod jag här utanför Ryan's hus, jag hade på mig svart shorts med en blus över. Jag tog ett djupt andetag och gick emot ljudet som kom från huset. När jag kom in så dansade de flesta, vissa stod vid hörnet med ett varsin öl i handen, vissa satt i soffan och snackade. Jag började gå runt i huset och leta efter ariana och Amy, men innerst inne visste jag att det var zayn jag letade efter.. 
" Hej, det är första gången jag ser dig, är du Ryan's kompis från skolan?" jag tittade upp och såg en kille med blåa ögon och svart hår. 
" Ah hej.. Eh ja.. Det är jag.." svarade jag med ett osäker blick.  
" Nice, jag visste inte om att Ryan hade vänner som dig. "
" Vänner som dig? Vad menar du?" 
" Alltså.. Fatta inte fel.. Jag menar.. Du vet hur Ryan är, han har bara konstiga vänner.. Alltså.. Titta ditt, typ sånna som dem, kaxiga och tror att dem är coola" jag tittade dit han pekade mot och fick syn på Alice och hennes kompisar som stod i hörnen och snackade om vem som hade tagit på sig vad. 
" alltså du är annorlunda på ett bra sätt.. På ett jätte bra sätt.. " fortsatte han. 
" jag märkte att jag rodnade och tittade ner.  
" Tack" svarade jag med fjärilar i magen. 
" åh jag glömde presentera mig.. Jag heter Jack och är Ryan's kusin. " 
" Jag heter Vilma och går i samma klass som Ryan's. " svarade jag med ett leende på läpparna. Vi stod och snackade medans jag såg Zayn gå förbi. 
" åh förlåt jag måste bara på toan, jag kommer snart tillbaka." ljög jag till Jack., jag skulle gå efter Zayn och ge honom en chans.. 
Jag smög efter zayn och såg honom gå in i ett rum, jag gick fram till dörren och skulle precis gå in då något stoppade mig. Vill han ens ha ett till chans, eller var den där kyssen bara för... bara gör.. Nej jag vågade inte ens säga det till mig själv.. Jag gick fram till dörren och drog ner handtaget tyst, när dörren öppnades så såg jag zayn med en annan tjej. Det var som om mitt liv var över, jag stängde dörren i en smäll och sprang därifrån. Jag sprang ber för trapporna och tog det första ölen jag såg och drack allt. Jag hörde mitt namn och tittade bakom mig och såg att zayn letade efter mig, jag sprang därifrån och visste inte vad jag skulle göra då någon drog i mitt hand. 
" hallå vad är problemet? " sa Jack, jag skulle precis svara då jag såg zayn komma emot oss, det första som kom till mitt tanke hade precis hänt.. Jag kysste Jack.. 
 
 
Avslutningen..
 
Under de senaste månaderna så försökte Zayn prata med mig och be om ursäkt, men jag låtsades att inte bry mig om honom, han hade ju ändå fått mitt hjärta krossad.. Men att vara krossade ändrade inte faktan att jag var kär i Zayn, ja, jag älskade honom. Och det gjorde han också, han hade visat det för mig men det kunde inte bli vi.. Idag är det avslutning.. alltså dagen jag och zayn ska sjunga tillsammans. Våran lärare hade tjatat så mycket på oss så vi var tvungna att säga okej.. Jag var så nervös.. Nu ropade dem upp oss, vi tittade en sista gång på varandra och ställde oss upp, zayn höll i min hand och viskade i mitt öra.. 
" Glöm inte att du alltid kommer att ha ett speciellt plats i mitt hjärta. Det spelar ingen roll om vi inte kan ses längre. Den här låten är min och din låt okej? " Ja, de sant.. Jag kanske aldrig kommer se honom igen.. Jag nickade och vi klev in på scenen och började sjunga.. 
 
' So easy, to forget, our love, the little things we do. Like calling for no reason, just to say the words " baby I love you " I know lately I've been busy, but a second doesn't go by without you crossing my mind, it's been so long since we had time, let's take a day and make everything right. Just take my hand, fall in love with me again.. Let's runaway to the place where love first found us.. Let's runaway for the day, don't need anyone around us..  ' 
och så fortsatte vi sjunga. Jag märkte att zayn nästan alltid kollade på mig medans han sjöng.. Var det mig han menade med texterna? Var det därför han sa att detta var våran låt? Jag kommer verkligen sakna honom..
 

SÅ! HÄR HAR NI KAPITEL 6! JAG HOPPAS ATT NI GILLAR DEN, OCH FÖRLÅT FÖR UPPDATERINGEN JAG VET ATT DET HAR VARIT RIKTIG DÅLIGT.. MEN JAG SKA FÖRSÖKA FÖRBÄTTRA MIG. JAG SKRIVER FRÅN MOBILEN SÅ KAPITLET KAN BLI LITE KONSTIK :) 
 


Kommentarer
Anonym

jättebra :D

2012-08-17 @ 09:39:14


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

livemydreamshere.blogg.se

Hej! Jag är en tjej som skriver One Direction noveller här i den här bloggen! Och jag är verkligen besatt utav pojkarna att det inte är sant! Men den här bloggen är lite annorlunda, eftersom karaktärerna i den här novellen är personer som läser den här bloggen. Alltså vill du vara med på novellen så är det bara att mejla till mig varför du vill och varför du älskar killarna, och klart tipsa min blogg till dina vänner! Men jag hoppas på att ni gillar min blogg och läser den! Tack! x Mejl : [email protected]

RSS 2.0